Spôsob stavby

Našim cieľom je zabezpečiť kvalitné, ekologické a úsporné bývanie pre našich zákazníkov.

Zakladáme na ľudských hodnotách, našou prioritou je spokojný zákazník. Navrhneme Vám dom presne podľa Vašich predstáv!

Dom na kľúč

Steny domov sú zložené z niekoľkých materiálov

Aby zabezpečili ako vynikajúce tepelno – technické parametre v dome, tak zdravé a príjemné vnútorné prostredie pre jeho obyvateľov.

Základným konštrukčným prvkom je drevo, ktoré je jediným skutočne obnoviteľným stavebným materiálom. Základom stavby sú veľkoplošné komponenty, steny, ktoré sa vyrábajú v halách, v prostredí, ktoré nie je zaťažené vplyvom počasia a ktoré by mohlo negatívne ovplyvniť kvalitu drevostavby. Pri stavbe domov využíva MONTISTAV, s.r.o. aj iné ekologické materiály a kvalitné technológie, ktoré zabezpečujú nielen ekologické, ale aj úsporné bývanie.

Pri stavbe domov využívame difúzne otvorenú alebo difúzne uzavretú konštrukciu, zákazník má teda možnosť výberu. Difúzne otvorená konštrukcia drevostavby zabezpečuje dlhú životnosť stavieb s nadštandardnými parametrami stien a zdravej vnútornej klímy. Drevostavba s takouto konštrukciou sa vyznačuje výbornými akumulačnými schopnosťami, nízkymi tepelnými stratami a až 80% úsporou nákladov na vykurovanie.

drevostavba

Difúzne uzavretá konštrukcia drevostavby a jej funkčnosť je závislá od použitých materiálov.

Tento typ konštrukcie udržiava vlhkosť v obytnom priestore a z objektu sa odvádza vetraním, digestorom či kozubom. Vďaka tomu zostáva konštrukcia drevostavby bez vlhkosti.

Ponúkame na výber z dvoch typových rodinných domov – bungalov a poschodový dom, o ktorých bližšie informácie aj cenovú ponuku nájdete v sekcii naše domy. Keďže ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne, navrhneme Vám dom presne podľa Vašich predstáv a možností. Upravíme Vám niektorý z našich typových domov, navrhneme individuálny projekt, prípadne prepracujeme Váš projekt na náš stavebný systém.